Plåttak i Stockholm

Funderar du som bor i Stockholm på att lägga plåttak på din fastighet? Då är Daniels Plåtslageri AB företaget för dig!

Plåttak med kvalitet i Stockholm

Detta är ett företag som jobbar hårt för att leverera på sin bästa sida och bemöta sina kunder på ett trevligt och kvalitativt sätt. Det är det ledande plåttak Stockholm vilket visar på att de gör ett riktigt bra jobb. I Stockholm finns det många olika hus som behöver olika sorters plåttak. Det är däremot inget problem för Daniels Plåtslageri AB. Det är ett mångsidigt företag som klarar av många olika sorters tak. Eftersom företaget är så pass erfaret klarar man av att fixa det man ber dem om.

Innan varje uppdrag lämnas alltid en kostnadsfri offert. Därefter planeras arbetet in i minsta detalj vilket leder till ett smidigt arbete som blir klart när det är sagt att det ska bli klart. Det leder till att det inte blir något missförstånd mellan företag och fastighetsägare.

Säkerheten för de anställda är också något som prioriteras. Pålitlig säkerhetsutrustning och säkerhetsanordningar används och ordentliga försäkringar finns. Såklart följs Plåtslagarnas Riksförbunds kollektivavtal också.

Inte bara plåttak

Daniels Plåtslageri AB hjälper inte bara till med byggandet av plåttaken. De kan också hjälpa till med att hålla koll på att ditt tak är säkert under vintern så att ingen olycka som kan förhindras sker. De utför också en väldigt uppskattad snöskottning under vintern. Detta betyder att man kan anlita samma företag för att göra olika saker. Det gör att man slipper leta reda på nya företag hela tiden utan kan använda det som man vet utför ett bra jobb och som man litar på.

Om du ska byta tak och bor i Stockholm rekommenderar jag att du anlitar Daniels plåtslageri AB, du kommer inte att ångra dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *