Drömmen om att ge ut en bok

Drömmer även du om att ge ut en bok? Kanske har du redan skrivit klart den men inte riktigt vet hur du ska gå vidare? Hos Hoi Förlag får du hjälp med allt från första ordet till det sista skrivna. Det har synts en ökad efterfrågan rörande böcker och ständigt söks det med ljus och lykta efter nya författare som är redo att jaga sina drömmar. Hoi Förlag har flera års erfarenhet inom branschen och många framgångsrika författare började sin karriär här, gör så även du.

Drömmer du om att ge ut en bok? Är du på jakt efter en ovärdelig ge ut bok företag? Då är Hoi Förlag det du söker. Här tillåts dina drömmar gå i uppfyllelse. Här söks löpande författare som är på jakt efter att få ge ut sin bok. Att ge ut en bok kan kännas läskigt och processen från första skrivna ordet till färdig bok kan vara en något krånglig process om man inte har kunskap rörandet det. Då kan det vara bra att ta hjälp av ett professionellt företag som besitter goda kunskaper. Hoi Förlag finns till för dig, för att hjälpa dig genom processen så smidigt som möjligt.

Hoi Förlag hjälper dig genom hela processen för att allt ska ske korrekt samtidigt som dina chanser att lyckas ska vara så goda som de kan bli. Här tillåts du som författare stå i fokus och med målet att se dig lyckas med ditt författarskap, gör att du kommer möta professionella och drivande personer. Här kan du få hjälp med lektörläsning om du redan besitter ett färdigskrivet manus och blir det godkänt kan du kan ta del av utgivningspaket för att smidigt täcka kostnader rörande utgivningen av boken. Du som redan har gett ut en bok hos ett annat förlag få hjälp med backlistutgivning där boken kan ges ut i olika format, samt att du kan få hjälp med att ge ut den i pocketformat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *